Αρχική Σελίδα

YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd

Εταιρικό Προφίλ

Το 2006, Yixing Kaihua Ceramic Company που περιορίστηκε καθιερώθηκε, το εισαχθε'ν προηγμένο κενό εξωθεί τις μηχανές από την Ιταλία και την Ιαπωνία, τα επαγγελματικά speclizing τούβλα προσώπου για την εξωτερική διακόσμηση, και το τούβλο επίστρωσης για τον τρόπο οδών, τον οδηγώντας τρόπο, κ.λπ., διαφορετικές μορφές με τα διαφορετικά τούβλα αργίλου χρωμάτων. Ο στόχος της επιχείρησής μας κατασκευάζει υψηλό - ποιότητα στα τούβλα τοίχων αργίλου εμπορικών σημάτων «KAIHUA» σε όλο τον κόσμο.

 

Κύριος εξοπλισμός κατασκευής τούβλου αργίλου:

- 2sets των αυτόματων συντετριμμένων μηχανών πρώτης ύλης

- 2sets αυτόματος αναμίκτης

- εξωθημένος 4sets paticle προηγούμενος

- 2sets του κενού εξωθητή που εισάγεται από την Ιαπωνία

4sets εξωθητής που γίνεται στη χώρα μας

- κλίβανος 2 σηράγγων 88M

 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας. Ελπίστε πλήρως να είστε τίμιος και η εμπιστοσύνη σας αξίας του προμηθευτή στην Κίνα.  

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η λεπτή ομάδα αγγειοπλαστικής Yixing Jiangsu δημιουργήθηκε το 1958 βασισμένος στην επαρχία Yixing Jiangsu το λεπτό εργοστάσιο αγγειοπλαστικής. Μέσω 40 ετών που αναπτύσσονται, γίνεται εταιρία περιορισμένης ευθύνης. Το 2006, έχει αλλάξει μια ξένη κύρια επιχείρηση, και είναι διαμορφωμένη διεθνής ομάδα Itd Yixing oversea. Η επιχείρηση έχει καταλάβει 180 χιλιάες τετραγωνικά μέτρα, και ήταν 231 εκατομμύριο yuan αρχικών προτερημάτων, και 4000 personnels. Υπάρχουν περίπου 180 σύνολα εξοπλισμού σημαντικού στον κεραμικό τομέα, έχει 15 κλιβάνους συμπεριλαμβανομένων των 1$ων, 2$ων και 3$ων κλιβάνων πυρκαγιών. Ο όγκος πωλήσεών του είναι μέχρι RMB 350 εκατομμυρίων yuan.

 

Η επιχείρησή μας είναι ανήκει στην επιχείρηση τύπων υψηλής τεχνολογίας. Ολόκληρες στα επιτραπέζια εμπορεύματα έθνους και την κεραμική οικοδόμησης έχει υποβάλει το πέμπτο κάθισμα βασισμένο στην ολική θέση δύναμής του. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πολλών ετών, στην επιχείρηση έχουν δοθεί πολλές ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης συλλογικής, προηγμένης πόλη εξάγουσας επιχείρησης Wuxi σε Wuxi και της πόλης Yixing της επιχείρησης εκατό. Το 2001, απονείμετε την τιμή της «προηγμένης επιχείρησης στην ποιότητα των προϊόντων και των αποτελεσμάτων επάνω σε ολόκληρο το έθνος». Το εμπορικό σήμα «Ying Yu» έχει γίνει μια διάσημη παρατήρηση στην επαρχία Jiangsu, το εμπορικό σήμα «Ying Yu» teasets και τα επιτραπέζια εμπορεύματα έχουν γίνει το διάσημο εμπορικό σήμα στην Κίνα.

 

Το 2006, η ομάδα μας έχει επενδύσει RMB 20 εκατομμυρίων yuan σε καθιερωμένο Yixing Kaihua Ceramic Company περιόρισε, το εισαχθε'ν προηγμένο κενό εξωθεί τις μηχανές από την Ιταλία και την Ιαπωνία. Ο στόχος αυτής της επιχείρησης κατασκευάζει υψηλό - η ποιότητα και το υψηλού επιπέδου εμπορικό σήμα Kaihua κεραμιδιών αργίλου ZiSha διασπασμένο. Το έτος παραγωγής του είναι μέχρι δύο εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα. Δεδομένου ότι το προϊόν έβαλε στην αγορά, όλοι οι πελάτες στους κεραμικούς τομείς δίνουν προσοχή σε αυτό το προϊόν. Έχει γίνει η μέγιστη βάση για την παραγωγή των διασπασμένων κεραμιδιών αργίλου αγγειοπλαστικής στην ανατολική ζώνη της Κίνας.

YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : KAIHUA

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ετήσιες πωλήσεις : 7000,000-8000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα YiXing KaiHua Ceramics co.,ltd Πιστοποιήσεις